Privacy en Cookie Policy

Food for sport respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en zal er zorg voor dragen dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om u beter van dienst te kunnen zijn en u zo goed mogelijk te kunnen informeren. Dit laatste zal gebeuren via een e-mailnieuwsbrief, iedereen die dit niet op prijs stelt kan zich via zijn account hier op ieder moment voor afmelden. Food for sport zal uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming verschaffen aan derden.

Als u bij Food for sport een bestelling plaatst dan kunnen wij uw gegevens opslaan zodat u niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te voeren. Deze gegevens kunt u beveiligen met een wachtwoord en gebruikersnaam.

Hieronder volgt een uitgebreide versie van ons privacy en cookie beleid

Communicatie per e-mail en telefoon.

Je zal alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het medegedeelde adres. Als je desondanks e-mails, post, telefoon of ongewenste reclame ontvangt van ons bedrijf maar deze in de toekomst niet meer wenst te ontvangen dan kun je contact met ons opnemen via klantenservice@sportersvoeding.nl

Telefonisch zullen wij enkel contact opnemen indien dit nodig is om jou te informeren over de bestellingen die je online bij ons geplaatst hebt.

Adresgegevens:

Food for Sport

Hunneveldweg 73

6903 ZL Zevenaar

 

Privacy policy

Wij respecteren jouw privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Food for Sport

Website: https://www.champ-sysnederland.nl  -  htpps://www.champ-sys.be

Inschrijfnummer KvK: 09214806

BTW- nummer: NL131167406B01

2. E-mailadres

a. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, maar alleen als hiervoor toestemming is gegeven. Als u toch onverhoopt ongewenste communicatie van ons ontvangt kun u zich daar direct voor uitschrijven of contact met ons opnemen om dit te stoppen of uit te schrijven voor deze communicatie.

b. Bij het verzamelen van jouw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer je daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken jouw postadres  om uw bestelde producten naar te versturen. Uw adresgegevens worden op  geen enkele andere wijze gebruikt of gedeeld.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken jouw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies,) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst;

b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak

c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij jouw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. je toestemming hebt gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren jouw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

 

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

b. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie gebruiken wij een beveiligde server.

c. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

 

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar jij je persoonsgegevens verstrekt, wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

c. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

d. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.

e. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau.

f. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

 

9. Toegang tot jouw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

10. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@foodforsport.nl

b. Op het volgende telefoonnummer: +31(0)316-846734

c. Op het volgende adres: Hunneveldweg 73, 6903 ZL, Zevenaar

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren.

 

Cookies

Cookiebeleid van Food for Sport (versie 24 mei 2018)

Als Food for Sport  gebruiken wij cookies  op onze website. Omdat wij jouw privacy op de eerste plaats hebben staan én toch de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze webwinkel willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. En hoe we deze gegevens beheren. In de onderstaande tekst geven wij je zoveel mogelijk informatie over het gebruik van cookies en aanverwante technieken.

 

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?

Food for Sport, gevestigd aan de Hunneveldweg 73, 6903 ZL, Zevenaar, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Cookies: wat zijn het precies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt. Dit is nodig om de website goed te laten werken, maar ook om jouw gerichte aanbiedingen te kunnen doen. Kortom cookies zijn essentieel om jou een zo prettig mogelijke website ervaring te kunnen bieden. Cookies en overige technieken worden in alle webwinkels gebruikt. Door gebruik te maken van deze technieken kunnen wij veel voordelen bieden voor jou als klant. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

Je bij jouw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie krijgt of moet invoeren;

We kunnen meten hoe jij onze webwinkel gebruikt, en kijken waar voor ons de verbeterpunten liggen

We kunnen herkennen welk apparaat je gebruikt als je bij ons op bezoek bent, om zo bijvoorbeeld de functionaliteit van de webwinkel op ieder apparaat te kunnen analyseren en te verbeteren.

Cookies van derden

Via onze webwinkel worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing.

Welke cookies passen wij toe?

Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals een artikel in je winkelwagentje leggen of je bestelling betalen. Zonder deze cookies kun je eigenlijk geen producten bestellen.

Het onthouden en bewaren van de artikelen die bij jou in de winkelwagen staan

Opgeslagen browserinstellingen zodat je onze webwinkel optimaal op het door jou gebruikte beeldscherm kunt bekijken;

De mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren

Een gelijkmatige belasting van de website zodat die goed bereikbaar is en optimaal blijft werken

 

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met hulp van derden, statistieken over hoe onze webwinkel gebruikt wordt. Door het websitegebruik te meten, kunnen we onze winkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers. Zo wordt onze website steeds sneller, veiliger en beter aangepast op jou als klant. Hiervoor slaan we de volgende gegevens van je op:

 

Technische kenmerken, zoals de browser die je gebruikt (o.a. Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van je computerscherm, je taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt

Vanaf welke pagina je op onze website bent gekomen

Wanneer en hoelang je verschillende pagina’s op de webwinkel bezoekt of gebruikt

Of je gebruik maakt van functionaliteiten van de webwinkel. Het plaatsen van een bestelling of het bekijken van eerdere aankopen.

Welke pagina's je bezoekt in onze webwinkel.

Welke advertenties je hebt aangeklikt op onze website of in Google

Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld om:

Bij te houden wat het aantal bezoekers van onze webwinkel is

Te bepalen in welke volgorde een bezoeker de verschillende pagina's van onze webwinkel bezoekt

Hierdoor kunnen we zien hoe jij onze website bezoekt, om zo jouw reis door de website nog beter en persoonlijker te kunnen maken

Te meten hoelang een bezoek duurt

Deze tabel geeft de naam van de cookie en welke informatie er wordt verzameld

COOKIE name

COOKIE Description

CART

The association with your shopping cart.

CATEGORY_INFO

Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.

COMPARE

The items that you have in the Compare Products list.

CURRENCY

Your preferred currency

CUSTOMER

An encrypted version of your customer id with the store.

CUSTOMER_AUTH

An indicator if you are currently logged into the store.

CUSTOMER_INFO

An encrypted version of the customer group you belong to.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Stores the Customer Segment ID

EXTERNAL_NO_CACHE

A flag, which indicates whether caching is disabled or not.

FRONTEND

You sesssion ID on the server.

GUEST-VIEW

Allows guests to edit their orders.

LAST_CATEGORY

The last category you visited.

LAST_PRODUCT

The most recent product you have viewed.

NEWMESSAGE

Indicates whether a new message has been received.

NO_CACHE

Indicates whether it is allowed to use cache.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.

POLL

The ID of any polls you have recently voted in.

POLLN

Information on what polls you have voted on.

RECENTLYCOMPARED

The items that you have recently compared.

STF

Information on products you have emailed to friends.

STORE

The store view or language you have selected.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Indicates whether a customer allowed to use cookies.

strong>VIEWED_PRODUCT_IDS

The products that you have recently viewed.

WISHLIST

An encrypted list of products added to your Wishlist.

WISHLIST_CNT

The number of items in your Wishlist.

Google analytics

gedrag op site analyseren.

 

Browserinstellingen

Als je wilt vermijden dat wij cookies op jouw computer of smart Phone kunnen opslaan, kun je je browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt de browser ook instellen dat deze alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. Cookies die al geplaatst zijn, kun je ook gemakkelijk verwijderen in de browser.

Elke browser moet je apart instellen. Niet alleen elke browser maar ook op elk apparaat dat je gebruikt. Wel willen we duidelijk maken dat als je geen cookies wilt ontvangen, wij niet kunnen garanderen dat onze webwinkel goed werkt. Het kan zijn dat bijvoorbeeld de winkelwagen niet goed werkt of dat je bepaalde pagina's zelfs helemaal niet meer kunt zien.

Ook zorgt het weigeren van alle cookies er niet voor dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en zullen dus vaker worden herhaald. Dit komt doordat het systeem niet meer kan zien welke advertentie je wel en welke je niet hebt gezien. Wil je toch graag de instellingen van je browser aanpassen? Klik dan op één van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

· Chrome

· Safari

· Firefox

· Internet Explorer Edge

 

Cookies verwijderen in Chrome:

Klik op de 3 puntjes, rechtsboven. Klik op Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen.

In het menu 'Browsegegevens wissen' heb je bovenin de optie om browsegegevens te wissen vanaf het eerste gebruik tot en met alleen het laatste uur. Daaronder kies je welke items je wilt wissen. Vink in elk geval 'Cookies en andere site- en plug-ingegevens' aan

Druk op de knop 'Browsegegevens wissen'.

 

Cookies verwijderen in Safari:

Open Safari en ga naar Safari > Voorkeuren > Privacy > Bewaarde cookies en gegevens verwijderen > Beheer websitegegevens > Verwijder alles.

 

Cookies verwijderen in Firefox:

Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties > Privacy > Individuele cookies verwijderen.

Klik op 'Alle verwijderen'.

 

Cookies verwijderen in Microsoft Edge:

Klik op de 3 puntjes rechtsboven > Instellingen. Klik onder 'Browsegegevens wissen' de optie 'Kies wat u wilt wissen'.

Selecteer de cookies (voorgeselecteerd) > Druk op de knop 'Wissen'.

 

Cookies verwijderen in Internet Explorer:

Klik op het tandwiel rechtsboven > kies Internetopties > tab Algemeen. Klik onder 'Browsegeschiedenis' op 'Verwijderen'.

Wil je niet alles verwijderen? Vink dan in ieder geval 'Cookies en Websitegegevens' aan en klik op 'Verwijderen'.

Beveiligde verbinding bij betalen

 

Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie wij een beveiligde server. Bij alle betalingen is de verbinding voorzien van een beveiliging. Onze betalingen worden afgehandeld door Icepay bv of Paypal. Voor hun cookie en privacy policy verwijzen wij je graag naar hun website:

Paypal:

https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full

Ice pay:

https://icepay.com/app/uploads/Privacy-Policy_1.pdf

https://icepay.nl/cookies/

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kan je hier vinden:

Algemene voorwaarden

Minderjarigen Belgische klanten kunnen bij ons kopen mits zij toestemming hebben van hun wettelijk vertegenwoordiger of dat de minderjarige de leeftijd en bevoegdheid heeft om hier zelf over te mogen beslissen.

 

Persoonsgegevens aanpassen/verwijderen

Log dan in op je eigen account en pas het e.e.a. aan of neem contact met ons op via:

info@food for sport  of bel naar  +31(0)316-846734




This privacy policy sets out how this website (hereafter "the Store") uses and protects any information that you give the Store while using this website. The Store is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement. The Store may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by letting us know using our Contact Us information

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please email us this request using our Contact Us information.

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

List of cookies we collect

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE

Facilitates translation of content to other languages